Gündem Forumları: Haberler Ekonomi İmkb ve gündemi meşgul eden olayların irdelendiği bu bölümde gündemdeki olayları yorumlayıp seviyeli bir şekilde tartışıyoruz
Güncel olan tüm konuları bu başlık altında açabilirsiniz. Tamamı alıntı olan konular tarafımızdan değerlendirmeye alınacaktır
gündem, gundem, gündem haber, gundem haber, güncel, guncel, guncel haber, güncel haber, haberler, küresel ısınma haberleri, kuresel ısınma haberlerı, küresel ısınma, kuresel ısınma, kuresel isinma, küresel ısınma, çocuk haberleri, çocuk haberlerı, cocuk haberleri, cocuk haberlerı,
siyaset haberleri, sıyaset haberlerı, sıyası haberler, siyasi haberler, oyun haberleri, oyun haberlerı, özel haberler, ozel haberler, son haberler, ilk haberler, ılk haberler, cumhurbaşkanını kim seçmeli, cumhurbaskanını kım seçmelı, cumhurbaskanını kım secmelı, istanbulda elektrik kesintisi, ıstanbulda elektrık kesıntısı, Manavgat şelalesi kurudu, Manavgat selalesi kurudu, Manavgat selalesı kurudu, trafik kazasi, trafık kazası, tirafik kazasi, tırafık kazası, trafik kazalari, trafık kazaları, tirafik kazalari, tırafık kazaları, maçlar, maclar, mac sonucları, maç sonuçları, mac sonuclari, maç sonuçları, su kesintileri, su kesıntılerı, susuzluk, ankarada susuzluk, ankarada su kesintisi, ankarada su kesıntısı,kandil, kandıl, miraç kandili, mirac kandili, miraç kandılı, mırac kandılı, regaib kandili regaıb kandılı, kandiller, kandıller, sıcaklıklar, sicakliklar, sıcaklıklar artacak, sicakliklar artacak, sıcaklıklar yükseliyor, sicaklilar yükselecek, sıcaklıklar yukselecek, sicakliklar yukselecek, yüksek nem, yuksek nem, yuksek nem sakıncaları, yuksek nem sakincalari, yüksek nem sakincalari, yüksek nem sakıncaları, su borusu patladı, su borusu patladi, orman yangını, orman yangini, orman yangınları, orman yanginlari, işsizlik, issizlik, ışşızlık, işşizlik, iş bulamıyorum, is bulamıyorum, is bulamiyorum, ış bulamıyorum, ıs bulamıyorum, iş arıyorum, ıs arıyorum, ış arıyorum, işsizim, işşizim, ışşızım, dünya, dunya, dünya yok olacakmı, dünya yok olacakmi, dunya yok olacakmı, dunya yok olacakmi, dünya yok olcakmı, dünya yok olcak mi, dunya yok olcak mı, dunya yok olcak mi,abd, ABD, tayip Erdoğan, tayıp erdogan, tayıp erdağan, Abdullah gül, Abdullah gul, abdulah gül, abdülah gül, seçim, secim, seçım, secım, akp, bbp, chp, dsp, dhp, gp, piyasalar, pıyasalar, piyasa hareketleri, pıyasa haraketlerı, adsl, işsizlik oranı, ışşızlık oranı, issizlik orani, petrol, borsa, borsada düşüş, borsada düsüs, motorin, elektirik, doğal gaz, dogal gaz, gıda, gida, kdv, kira, kiraci, kıracı, oyakbank, oyakbankası, oyakbankasi, ziraatbankası, ziraatbankasi, zıraatbankası, ziratbankasi, zıratbankası, iş bankası, ıs bankası, is bankası, faiz, garanti, garantı, garant, bankası, garanti bankasi, garantı bankası, asgari ücret, asgarı ücret, asgarı ucret, askeri ucret, askerı ücret,
yoksulluk, yoksuluk, yokluk yöklük, yökluk, yolsuzluk, yölsüzlük, zam, imf, ımf, çin malı, cın malı, çin üretim, cın uretım, çin malları, cin mallari, cın malları, maliye, malıye, tuketım, tüketim, tüketici, tüketıcı, tuketici, tuketıcı, ücret, tarife, tarifeler, ab, ham petrol, fuel-oil, fueloil, fuel- oıl, fueloıl,
| Forum | Başlıklar | Yanıtlar | Son İleti Bilgisi | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
Ekonomi
Ekonomi Forumları: Piyasalar Kurlar ve Ekonomi Hakkında Herşey Forum Yöneticileri: dorin, MINEU, avniler |
112 | 58 | 29.04.2008 - 11:06.AMBaşlık: Amerika Halka Dolar Dağıtıyor Gönderen: avniler |
![]() |
Haberler
Haber Forumları: Güncel haberler sizin yorumlarınızla buluşuyor Forum Yöneticileri: dorin, MINEU, avniler |
397 | 573 | 03.07.2008 - 09:15.AMBaşlık: Tam 4 gün sonra darbe olacaktı... Gönderen: avniler |
![]() |
İmkb
İmkb forumları: imkb hizmetleri, indeksler, aradiginiz butun borsa bilgileri burada. Forum Yöneticileri: dorin, MINEU, avniler |
8 | 0 | 21.05.2008 - 15:40.PMBaşlık: Borsa Yargıtay'ın bildirsi... Gönderen: avniler |
31 Sayfa
1 2
3
> »
|
![]() |
| Konu Başlığı | Yanıtlar | Konuyu Başlatan | Okunma | Son Faaliyet | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
3 | jon | 13 | 02.07.2008 - 19:00.PM Son İleti: vasily |
||||
![]() |